Studietur til Berlin og København

Kast deg ut i jamming, konserter, workshops, sug inn inntrykk fra to av Europas mest spennende musikkbyer akkurat nå. Og vi reiser selvsagt uten fly!

Vi drar på studietur til Berlin OG København på høsten! To europeiske metropoler med eksploderende musikkliv, fantastiske konserter og rike historier vi kan dykke ned i. Denne turen er mulig fordi vi bevisst velger bort flyturer og heller velger bærekraft. Altså får vi det i pose og sekk: vi dundrer til med en fantastisk linjetur og skåner miljøet. Dette blir en inspirasjons- og utfordringstur der fokuset blir på:

- Konserter

- Jamming

- Jazz

- Workshops

- Bysykling og sightseeing

 

 

Konserter

Konserter i Berlin Utøvende musikk Ringerike folkehøgskole

Band og utøvere i verdensklasse besøker jevnlig disse kultur-storbyene. Vi velger på øverste hylle av det som er tilgjengelig av kvalitetskonserter.

 

Jam og jazz

Jam og jazz i Berlin, Utøvende musikk Ringerike folkehøgskole

Både Berlin og København er kjent for sine yrende live-scener med jazzbuler, klubbscener og store arenaer. Vi drar på større konserter og en skikkelig jam-kveld med fresende jazz der utøverne leker seg med musikken. En stemning som bare må oppleves!

 

Workshop

Workshop i Berlin Utøvende musikk Ringerike folkehøgskole

Berlin er en av Europas mest spennende musikkhovedstader. Her får vi oppleve musikken på nært hold og lære av de fantastiske profesjonelle utøverne og formidlerne som har gleden av å kalle Berlin sitt hjem.

 

Bysykling og sightseeing


Disse to byene må oppleves på gateplan. Så tilgjengelige byer med så sterke historier bare ber om å bli oppdaget. Vi sykler oss gjennom de store attraksjonene og de godt bevarte hemmelighetene og blir bedre kjent med både byene og hverandre. En slik tur bygger fellesskap på en helt unik måte.