Produksjoner

Musikaler står sentralt på denne linja. Her får du prøve deg som skuespiller, sanger, danser og musiker. Med andre ord hele spekteret for en musikalartist.

Arbeidet på musikallinja fører fram mot to konkrete oppsetninger i stigende omfang og størrelse. Den første er en barneproduksjon før jul, og vi avslutter med en stor musikalproduksjon til våren. 

Barneforestilling
Barneforestillingen like før jul spilles for skoler og barnehager i kommunen.  Det er vårt bidrag til Den kulturelle skolesekken. Over tusen barn ser disse forestillingene hvert år og de er utsolgt lenge før premieren! Tidligere har vi satt opp blant annet Aladdin, Peter Pan og Aristokattene og Jungelboken.

Hovedproduksjon 
På våren setter vi opp årets hovedproduksjon, den store finalen for linja. Da høster vi fruktene av den intense jobbingen gjennom året. Inspirert av studieturen til London gjør vi en stor musikalproduksjon. Vi har blant annet satt opp Jesus Christ Superstar, West Side Story, Cats, Annie, Hairspray, Spelemann på taket og Mildt sagt moderne Millie.