Friluftsliv - en annerledes sport

Turer og overnatting ute – Multisport er på farten både høst, vinter og vår. Friluftsliv betyr utfordringer og felles opplevelser som gir en ekstra dimensjon til linja.

Friluftsliv gir deg sterke opplevelser. På Multisport får du prøve klatring – både ute, innendørs og isklatring. Vi bruker Holmen Klatresenter, og drar til Kolsås eller Østmarka i Oslo.


Overnatting ute 
Multisport drar på overnattingsturer høst, vinter og vår. Vi bruker lavvo på høstturene, på vinteren skal du lære å bygge igloo eller snøhule – og sove i den! Disse turene er en av grunnene til at det blir et spesielt tett og godt miljø på idrett.


Padling og grottetur
 
På høsten blir det padling på "Fjorda", Østlandets flotteste padleområde, det blir topptur - og du skal få en helt spesiell naturopplevelse, nemlig grottetur. Topptur får du også om vinteren, med ski på beina.

Nordmarka 
Rett utenfor dørstokken vår ligger Nordmarka, med sammenhengene stier, sykkelveier og skiløyper helt til Oslo. Et eldorado for idrett og friluftsliv! Og for deg som er ekstra interessert, anbefaler vi at du også velger friluftsliv valgfag