Ballsport

Fotball, basketball, håndball, volleyball, innebandy og sandvolleyball. På Multisport driver du mye med alle de største ballidrettene. Dessuten blir det ishockey, som på mange måter er en "ballidrett". Ballsport er bra trening og mye moro!

Mange synes at ballsport er den beste måten å trene på - fordi det er gøy. Og aller best trening er det hvis du også utvikler deg teknisk og taktisk i de ulike ballspillene. På Multisport fordyper du deg etter tur i alle de store norske ballspillene. Teknikk, samspill og mye spilletid er sentrale stikkord. Og hvis du vil spille aktivt, kan vi på idrett sette deg i kontakt med klubber i Hønefoss i alle de nevnte idrettene.

På skolen og i Hønefoss
Multisport spiller fotball på kunstgresset på Hønefoss Stadion, eller i fotballhallen til Hønefoss Ballklubb. Basketball og volleyball foregår i gymsalen, sandvolleyball i anlegget til Hønefoss Sandvolleyballklubb. Håndball spiller du i i Sentrumshallen, der gjør vi også noe av innebandyen. I Schjongshallen, hjemmebanen til Ringerike Panthers, har vi ishockey.

For deg som aldri får nok av ballidretter, finnes også valgfaget ballsport.